Virtuaalikierros - Etusivulle

VIRTUAALIKIERROS

Hanki virtuaalikierroksella lisänäkyvyyttä liiketoiminnallesi: esittele liiketila tai muu kiinteistö Googlen kartoissa. Toteutamme Google Maps / Street View virtuaalikierrokset nopeasti ja edullisesti, laadusta tinkimättä.

​

Ota yhteyttä:

Virtuaalikierros - Messenger
Virtuaalikierros - Mail
Virtuaalikierros - Phone

In English:

Virtual tour - English

VIRTUAALIKIERROS

HINTA

250€

+ alv 24%

​

​

5-15 kuvan virtuaalikierros

+ 10-20 valokuvaa

+ 1-5 ilmakuvaa

Virtuaalikierros - Google Street View Trusted

VIRTUAALIKIERROS

ESIMERKKEJÄ

Älä maksa “turhista” nettisivuille laitettavista virtuaalikierroksista. Google Maps on ainoa oikea paikka virtuaalikierrokselle, mikäli haluat liiketilallesi maksimaalisen näkyvyyden, ja lisää asiakkaita. Toteuttamiemme virtuaalikierrosten kuvia katsotaan yli miljoona kertaa kuukaudessa.

Mikäli haluat esitellä esimerkiksi myytävää asuntoa, virtuaalikierrosten isännöintipalvelu on oiva vaihtoehto. Yllä oleva esimerkki näyttää, millaisen valmiin kierroksen saat meiltä. Tällaiseen virtuaalikierrokseen voidaan helposti lisätä interaktiivista sisältöä. Käyttöoikeudet voidaan haluttaessa rajata tietylle kohderyhmälle, ja virtuaalikierros voidaan muutenkin muokata juuri sellaiseksi kuin toivot.

VIRTUAALIKIERROS

VALOKUVAUS

Kuvaamme kaikki virtuaalikierrokset täyden kennon järjestelmäkameralla, yhdistämällä viisi 24Mpx laajakulmakuvaa. Täten virtuaalikierroksen jokainen 360° kuva on yli 100 megapikseliä, ja kaikki yksityiskohdat erottuvat selkeästi. Kuvien HDR-käsittely (High Dynamic Range) takaa, että kaikki varjoisimmatkin alueet valottuvat täydellisesti. Lisäämme, niin haluttaessa, kuviin myös yrityksenne logon. Lopuksi lataamme kaikki kuvat Google Maps / Street View palveluun, minkä jälkeen koko virtuaalikierros on kaikkien katsottavissa, ja asiakkaat voivat tutustua toimitiloihinne Googlen kartoissa. Virtuaalikierroksen kuvaukseen tiloissanne tarvitsee varata aikaa alle 2 tuntia.

Virtuaalikierros - Etusivulle

© Juha Martinmaa, 360 Kuvapalvelu

Y-tunnus 2485076-3